Drzá krádež v Rusku! Michala Čajkovského tím obrali o výstroj aj o jedlo, traja hráči nemohli nastúpiť

1410
Michal Čajkovský

Brali všetko, čo im prišlo pod ruku. Partia zlodejov v Nižnom Novgorode vykradla hokejovú šatňu tímu Avtomobilist Jekaterinburg, za ktorý chytá aj český brankár Jakub Kovář a bývalý hráč HC Slovan Rok Tičar. Hráči prišli o všetku výstroj a dokonca aj jedlo.

Namiesto prípravy na novú sezónu KHL musí riešiť nepríjemnú záležitosť. Na predsezónnom turnaji v Nižnom Novgorode si lupiči vyhliadli kabínu Jekaterinburgu a odcudzili hokejky, korčule a potraviny.

Podľa ruského webu sport-express.ru sa ale ruský tím nenechal rozhodiť a nastúpil v utorok do prípravného zápasu s Kazaňou, v ktorom prehral 3: 4 v predĺžení.

Zápas poznačila absencia troch hráčov, pre ktoré sa nepodarilo narýchlo zohnať výstroj. Na ľad tak nenaskočil slovenský obranca Michal Čajkovský a útočníci Rok Tičar a Alexej Michnová.

„Bohužiaľ tá prehra súvisela s tou krádežou. Potrebovali sme, aby hral Čajkovský, ktorý je výborný bek, ale on ani ďalší hráči nemohli nastúpiť. Som ale celkovo spokojný s výkonom chalanov. Bojujú a predvádza na ľade svoju hru,“ povedal Andrej Razin, tréner Jekaterinburgu.