Dcéru speváka Boba Geldof našli mŕtvu, modelke bolo 25 rokov

779

„V tejto chvíli  jej smrť vyšetrujú ako náhla a nevysvetlená,“ oznámila polícia.

„Sme plní bolesťou. Bola najdivokejšia, najvtipnejšia, najchytrejšia a najšialenejšia z nás všetkých. Milovali sme ju a budeme ju milovať navždy,“ vyhlásil Bob Geldof.

Peaches Geldofová bola druhorodená dcéra speváka a jeho zosnulej manželky, modelky Pauly Yatesovo, ktorá zomrela v roku 2000 na predávkovanie.

„Experimentovala som s drogami, opíjala sa a chodila na party, ale nikdy som nebola tak divoká. Mohla som byť, mohla som sa do toho zapliesť, ale zakaždým som si spomenula, čo sa stalo s mamičkou,“ povedala Peaches magazínu People v jednom z rozhovorov.

Blondínka svoju kariéru v médiách začala už v 15 rokoch, keď začala písať stĺpiky pre časopis Elle. Neskôr spolupracovala ako autorka s ďalšími periodikami a moderovala v televízii. Minulý týždeň vo štvrtok sa objavila v Londýne na prehliadke značky F&F. V nedeľu na Twitteri zverejnila fotku, na ktorej je ako malá so svojou matkou.

Geldofová bola druhýkrát vydatá za hudobníka Thomasa Cohena (23), s ktorým mala dvoch malých synov, Astali (2) a Phaerdu (1).