Francúzsko pobúril otrasný prípad! Štrnásťročný chlapec znásilnil deväťročné dievčatko!

524

Prokuratúra v Lille v piatok poslala do vyšetrovacej väzby štrnásťročného chlapca, ktorého podozrieva zo znásilnenia deväťročného dievčatka. Chlapec údajne v pondelok v meste Tourcoing na severe Francúzska dievčaťu ukradol bicykel, tá ho ale prenasledovala. Plačúce dievča potom v parku našli okoloidúci, ktorým sa zverila. Po dvoch dňoch pátrania na základe záznamov z bezpečnostných kamier polícia identifikovala zadržaného, informoval denník Le Figaro.

Našli zavraždené a zneužité desaťročné dievčatko! Otec podozrivého (14) je odsúdený pedofil!

Dievča spolu so svojou o tri roky mladšou sestrou jazdilo na bicykli pred reštauráciou, ktorú prevádzkuje ich otec v centre stotisícového mesta Tourcoing. Okolo siedmej hodiny prišiel chlapec, ktorý jej zobral bicykel a utiekol. Dievča ho prenasledovalo dva kilometre, až do stromovej aleje. Tam po nej údajne zlodej žiadal orálny sex výmenou za vrátenie kola. Keď dievča odmietla, tak ju chlapec podľa jej svedectva napadol a znásilňoval, kým sa jej po takmer hodine podarilo utiecť.

Láska k pedofilovi ju stála životy jej dvoch dcér († 8 a † 13). Našla ich znásilnené a zavraždené

Chlapec doteraz nemal žiadne strety s políciou. V stredu večer po zadržaní bol umiestnený do cely predbežného zadržania, v piatok bol presunutý do vyšetrovacej väzby v nápravnom zariadení pre maloletých. Prokuratúra v Lille ho obvinila zo znásilnenia osoby mladšej ako 15 rokov.