Rebecca Landrithová (†47) bola známa newyorská modelka, hviezda reality show a neskôr tiež podnikateľka. Posledných päť rokov sa ale nestýkala s vlastnou rodinou a ukazuje sa, že jej činnosť nemusela byť tak čistá, ako sa zdalo. V nedeľu ju našli zastrelenú s 18 ranami v tele pri ceste v americkom štáte Pennsylvania. Kamionistu, ktorý ju viezol, zadržala polícia.

Vodič kamiónu Tracy Rollins (28) podľa denníka Daily Mail polícii pri výsluchu povedal, že viezol modelku cez niekoľko štátov, keď požiadala o zvezenie. Obvinenie z vraždy a zneužitia tela odmietol. Proti nemu hovorí pár stôp, ktoré v jeho kabíne polícia našla.

Okrem bielidla to boli aj známky toho, že v kabíne použil výrazne väčšie množstvo dezinfekcie. To by mohlo naznačovať, že sa po zločine snažil zahladiť stopy. Modelka mala 18 strelných rán po celom tele a vo vrecku účtenky z niekoľkých štátov. Podľa odtlačkov na nich ju kriminalisti identifikovali.

Sexy modelka Anna zaživa vyrezala z tela mami (†40) srdce, pľúca a črevá!

Podľa informácií denníka však s kamionistom mala ísť nielen jednu cestu, ale s ním mala cestovať celý mesiac, navyše pod falošným menom. Vlastná rodina ju nevidela päť rokov, ako modelkin brat George Landrith povedal pre PennLive. Odstrihla sa nielen od rodiny, ale aj od spoločenského života. Naposledy bola videná na verejnosti začiatkom roka 2020 na jednej módnej udalosti v New Yorku.

V roku 2019 bola obvinená z toho, že sa pred policajtom vydávala za niekoho iného – podľa polície sa po Štátoch v poslednej dobe pohybovala ako Leslie Meyers, okrem toho sa tiež dopustila niekoľkých cestných priestupkov. Vyšetrovatelia modelkinej smrti zistili, že v decembri 2020 sa ubytovala v jednom hoteli v Connecticute práve pod týmto nepravým menom.

Sexy modelka Playboya sa utopila pri fotení v Taliansku

Ukazuje sa, že za pozlátkom obletovanej modelky sa môže skrývať temné tajomstvo. Naznačujú to elektronické stopy, ktoré zanechala pri svojom čítaní na internete. Landrithová mala byť jednu dobu pohltená témou bližšie neurčenej korupcie spojenej aj so štátnymi štruktúrami. Modelka o sebe skôr povedala, že než vstúpila do brandže, pohybovala sa v právnom prostredí.

„Myslela som, že v právničtine prerazím, ale vzhľadom k vysokej miere korupcie a skazenej morálky v tomto segmente to nešlo. Ale veľmi rada pracujem v módnom priemysle, stretávam sa s dizajnérmi a pomáham presadiť sa neziskovým organizáciám v brandži,“ naznačila sama modelka a podnikateľka niečo o predchádzajúcich aktivitách v rozhovore, ktorý poskytla v roku 2016.

Landrithová sa často zúčastnila charitatívnych módnych prehliadok. V roku 2014 sa stala výherkyňou dvoch súťaží miss v New Yorku, vrátane Miss Manhattan. V tom istom roku začala v módnej brandži aj podnikať; založila si firmu Angel Rock PR.

Zomrela krásna modelka, ktorej aféra s ministrom položila celú britskú vládu 

Jej stránky však zostali od roku 2017 bez jedinej aktualizácie. V priebehu rokov sa na nich začali objavovať na prvý pohľad s ničím nesúvisiace záhadné komentáre, ktoré hovorili o „korupcii“, „zlu“ a „satanovi“.