Vo štvrtok ráno zomrela na parkovisku v Banskej Bystrici ešte len 18-ročné dievča. S najväčšou pravdepodobnosťou jej smrť spôsobilo predávkovanie neznámou toxickou látkou. Podľa informácií denníka Nový Čas mohlo ísť o pervitín. Noc predtým vraj dievča strávila u výrazne staršieho muža (46).

Za nejasných okolností zomrela vo štvrtok na parkovisku v Banskej Bystrici sotva plnoleté dievča. Nad jej smrťou visí množstvo otáznikov. Auto, v ktorom skonala, stálo ešte vo štvrtok popoludní na parkovisku a nachádzala sa v ňom aj perina. Dievča vraj bola na návšteve u svojho známeho v neďalekej obci. V ranných hodinách sa jej malo náhle urobiť zle.

Muž ju naložil do auta a viezol do nemocnice. „Počas cesty telefonoval na linku 112 s tým, že im opísal situáciu a žiadal sanitku, aby mu prišla naproti, pričom sa stretli na parkovisku na Mičinskej ceste, kde však už žena nejavila známky života,“ opísala situáciu banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Sexy blondínku chcel znásilniť na oslave jej 18. narodenín. Paralyzoval ju vpichnutím drogy na WC.

Na miesto tragédie dorazil privolaný súdny lekár. Ten nariadil, aby bola vykonaná pitva. Presná príčina smrti mladej ženy bude známa až po jej vykonaní.