Dievča pred zožratím krokodílom zachránila jej sestra. Dotrhané dievča prvýkrát prehovorilo

1536

Melissa Laurieová bola na dovolenke napadnutá obrím krokodílom, keď sa so svojou sestrou-dvojčaťom kúpala v tamojšej lagúne. Jej sestra Georgia ju ubránila holými rukami. Dvadsaťosemročná turistka prvýkrát prehovorila po tom, čo sa prebrala z kómy.

Melissa Laurieová

Dramatický zážitok majú za sebou sestry Melissa a Georgia. Tie sa išli spoločne prejsť v loďke na jednu z lagún v Mexiku, keď sa Melissa rozhodla si ísť zaplávať. To sa jej ale takmer stalo osudným. Keď si užívala vody, stiahol ju pod hladinu obrí krokodíl. Keď potom nehybné Melissino telo vyplávalo na hladinu, Georgia ju chcela vytiahnuť späť na loď, uviedol denník Metro.

Sestra Georgia

Krokodíl k šoku vydesenej sestričky opäť zaútočil. Georgia sa ale krokodílovi postavila. Niekoľkými údermi pádla jeho útok odrazila. Aj tak bola Melissa ale vo veľmi vážnom stave uvedená do umelého spánku. Pohryznutí bola po celom tele, ale prežila. 10. júna prvýkrát od desivé udalosti prehovorila. „Som nesmierne vďačná za to, že som živá a že som pri sebe mala Georgii, ktorá za mňa bojovala,“ uviedla Melissa.

Krokodíl zožral matku s dieťaťom. Svedkovia s plazom márne bojovali

Podľa Melissinej matky už vyzerá dievča oveľa lepšie, ale je na nej poznať, že trpí bolesťami. To potvrdila aj jej sestra. „Chcem vám len dať vedieť, že som Melissu nedávno videla a naozaj vyzerá oveľa lepšie,“ potvrdila matkinho slová. Melissa už sama dýcha, ale hovoriť moc nemôže kvôli veľkej bolesti v hrdle.

S rodinou býva v dome aj dvesto kilový krokodíl

Dvojica sestier bola zrovna na ceste okolo sveta, keď na ne krokodíl zaútočil. Ich sprievodca im mal povedať, že plávať v lagúne je úplne bezpečné. Ten ale pracoval nelegálne bez licencie a po udalosti sa po ňom zľahla zem.

Šialené! Talentovaný futbalista si šiel zabehať a zjedol ho obrovitý krokodíl

Dievčatá si užívali v lagúne Manialtepec, ktorá sa nachádza asi 16 kilometrov od prístavného mestečka. Laguna ich prilákala kvôli bioluminiscencie. Žiariace organizmy, ktoré večer rozžiaria jazero a jeho okolie, pôsobia romanticky, a turisti ho preto vyhľadávajú, avšak v tamojších vodách sa vyskytujú práve krokodíly.