Pár kúpil vyslúžilý autobus, ktorý bol vyrobený v roku 1960, za 5 tisíc libier. Ďalších 100 tisíc libier investovali do jeho rekonštrukcie. Ambiciózny manželia si najali návrhárku interiérov, aby premenila autobus na obytný priestor so záhradou a vírivkou. Autobus má veľa pôvodných prvkov, ako sú sedadlá či volant.

double-decker-bus-interior-design_01Zrenovovaný autobus sa nachádza na pozemku ich vidiecky ladeného hotela South Causey Inn, neďaleko mestečka Beamish v anglickom grófstve Durham. Hostia sú privítaní jednohubkami a prosekom. A tiež dostanú nadýchaný župan a prestieradlá z egyptskej bavlny.

double-decker-bus-interior-design_02    „Reakcia bola fenomenálna, úplne úžasná,“ povedala Susan. „Ľudia majú záujem v autobuse zostať. Keď sme ho kúpili, bol opustený. S nápadom vlastne prišla dcéra, ktorá nám povedala, že by z autobusu bolo krásne miesto na prespávanie. Chceli sme zachovať typické prvky, bez ktorých už by to nebol doubledecker, napríklad okná. Nechýba ani malý priestor k posedeniu, kde sa nachádzajú pôvodné autobusové sedačky.“double-decker-bus-interior-design_03Z vonkajšej strany sa nachádza skrytá vírivka, ktorá hosťom poskytuje súkromie. Autobus býva využívaný manželmi či zamilovanými páry, ktorí chcú stráviť romantický víkend. Cez týždeň jedna noc vyjde na 220 libier (cca 200 eur) a v piatok a v sobotu vyjde noc na 250 libier.