Lady Kitty Spencerová (25) pracuje občas ako dobrovoľníčka v charitatívnom centre, kde sú mladí ľudia bez domova. A práve vďaka práci s nimi dospela k záveru, že títo ľudia majú oveľa lepšiu predstavu o budúcnosti a svojich schopnostiach než ona sama.
Neter princeznej Diany hľadá, čo v jej živote bude mať zmysel. „Ľudia, ktorí do centra prichádzajú, presne vedia, čo chcú. Idú si za svojím cieľom. Sústredí sa len na jednu vec,“ uviedla Kitty v rozhovore pre magazín Independent.
„Vedia, čo od života očakávajú a čoho chcú docieliť. Vedia, aký majú talent a čo dokážu,“ pokračovala. Ona sama vraj poriadne nevie, akým smerom by sa v živote raz chcela uberať.
„Závidím im. Ja teraz momentálne bojujem a musím prísť na to, čo od života naozaj očakávam,“ doplnila dcéra brata princeznej Diany Charlesa.
Sesternice princa Harryho a princa Williama vyrastala v južnej Afrike, kde bývala so svojou matkou a vždy mala všetko, po čom túžila. Aby si splnila sny, nemusela sa príliš snažiť.
Naviac má teraz za partnera o dvadsať rokov staršieho talianskeho podnikateľa, ktorý jej aj teraz môže zaobstarať všetko, čo si praje. Ona sama sa niekoľko dní v týždni venuje charitatívnym projektom a snaží sa nejako usporiadať život.

Tak samozrejme, že človek, ktorý nemá kde spať, veľmi dobre vie, čo od života chce – mať kde prespať nasledujúce noc … 🙂
red.