Keď sa Justin Pounders a Amy Giberson pred tromi rokmi zoznámili, prišlo im, ako by sa poznali odjakživa. Po roku vzťahu zistili, že to tak vlastne naozaj je.

„Neviem to vysvetliť, ale vedel som, že to dievča musím poznať,“ spomína tridsaťtri ročný Justin. Amy spoznal na online zoznamke a po prvotných správach a telefonátoch si dvojica naplánovala schôdzku. Už počas prvého stretnutia obaja cítili, že k sebe majú veľmi blízko.

„Keď som ho prvýkrát uvidela, prišlo mi, akoby som civela na muža, ktorého si raz vezmem,“ rozpráva rovnako stará Amy.

Po prvom rande sa začali vídať každý deň a nakoniec sa z nich stal regulárny pár. Chodili spolu už rok, keď si muž jedného dňa spomenul na svoju starú lásku zo škôlky. Volala sa rovnako ako jeho aktuálna priateľka.
Boli sme v aute, keď Justin prehodil, že miluje moje meno, pretože Amy bola aj jeho láska zo škôlky. Zo srandy som mu povedala: „Ja to ale nie som, tak už o nej nechcem počuť.“

Neskôr obaja prišli na to, že v skutočnosti navštevovali rovnakú škôlku. Posledným dielikom do skladačky bola školská fotka, na ktorej neskorší partneri sedia vedľa seba.

„Keď sme tu fotku uvidela, začala som plakať, bola som tak nadšená. To ja som bola tá Amy, ktorú mal pred niekoľkými rokmi rád! Musel to byť osud. Niekto alebo niečo rozhodlo, že sme sa dali po takej dobe opäť dokopy.“Na konci minulého roka dvojica spečatila svoj vzťah sobášom. Život má pre nás niekedy pripravené poriadna prekvapenie.