Prípad sériového vraha Todda Kohlheppa pred niekoľkými mesiacmi šokoval celé Spojené štáty. Kohlhepp podľa obžaloby zabil sedem ľudí, ôsma prežila zrejme len vďaka polícii, ktorá ju objavila včas. Kala Brownová totiž strávila niekoľko týždňov za krk pripútaná reťazou k prepravnému lodnému kontajneru.

Sériový vrah Todd Kohlhepp na seba opäť upozornil len niekoľko mesiacov od zatknutia listom reportérovi New York Post. Vo svojej spovedi tvrdí, že zabíjal iba ľudí, ktorí si to zaslúžili …
O jeho prípade sme už priniesli informácie

Ďalší seriálový vrah. Muž sa priznal k 7 vraždám

Kalu Brown, ktorá bola jeho jedinou preživšou obetou, chcel údajne zachrániť. Úplne poprel, že by jej ubližoval alebo dokonca znásilňoval, ako Kala tvrdí. Práve jej záchranou skončilo Kohlheppovo vražedné vyčíňanie. Začiatkom minulého novembra ju polícia objavila na Kohlheppovom pozemku,  pripútanú reťazou za krk k prepravnému kontajneru.

Kala aj jej priateľ Charles Carver zmizli začiatkom augusta. Muža Kohlhepp zastrelil a zahrabal na svojom pozemku. Kalu mal celé týždne dvakrát denne znásilňovať. „Bola v tom prepravnom kontajneri, pretože som jej nechcel ublížiť, odmietal som ju odovzdať polícii alebo niekomu, kto by to urobil. Snažil som sa len získať čas, aby som našiel spôsob, ako to nenásilne vyriešiť,“ tvrdí Kohlhepp v liste.

Znásilňoval ma dvakrát denne, vypovedalo unesené dievča. V kontajneri ju v reťaziach väznil sériový vrah

Kohlhepp sa v máji priznal k siedmim vraždám a jednému únosu a znásilneniam. V jeho dome bolo krátko po zadržaní nájdených veľké množstvo zbraní – podľa miestneho šerifa mal viac nábojov, než má celé jeho policajné oddelenie.
Kohlhepp bol nakoniec odsúdený na sedem trestov doživotia bez možnosti prepustenia. „Všetky moje obete boli zločinci ako ja … Nie, že by to ospravedlnilo, čo som vykonal. Čo som urobil, bolo zlé,“ napísal Kohlhepp.