Pouličné oslavy narodenín slávneho amerického hip hopera J Prince Jr. pokazila streľba. Na mieste zostali vážne zranení. Pätnásťročné dievča schytalo guľku do krku. Polícia po strelcovi pátra.

Ambiciózny rapper J Prince Jr. usporiadal cez víkend už tradičné pouličné party. V podobnom štýle už usporiadal niekoľko osláv. Táto sa však zmenila v krvavú oslavu. Niektorý z oslávencov vytiahol zbraň a začal strieľať. Možno sa jednalo o vybavovanie účtov. Vyšetrovanie je ešte len na začiatku.

 Stovky ľudí  v uliciach 

Na každoročných oslavách narodenín sa pravidelne stretávajú stovky ľudí. Dom v bloku Liberty Road číslom 3400 je miestnym veľmi dobre známy. Divoké žúry a večierky má na svedomí práve jeho majiteľ J Prince Jr.

Ani tentoraz nechýbal alkohol, hlasná muzika a pouličná zábava. Pozvánku, ktorú hudobná hviezda vyvesila na svoj instagramový účet, videli tisíce ľudí. Oslava totiž bola verejná. Tentoraz však pouličné zábava skončila nezmyselným útokom.

 Dvaja vážne  zranení 

Houstonská polícia prezradila, že po streľbe museli záchranári ošetriť ešte len pätnásťročnú dievčinu, ktorá bola strelená do krku. Ďalej odviezli do miestnej nemocnice muža v kritickom stave. Totožnosť oboch zranených nie je známa. Rovnako tak aj dôvod streľby či páchateľ.

Polícia hľadá svedkov incidentu. Rapper sa k udalosti zatiaľ nevyjadril. Pred tromi rokmi niekto na rovnakej oslave narodenín založil požiar. Vtedy si zranenie odniesli traja ľudia. Podľa doterajších informácií môže ísť o vybavovanie sporov medzi gangmi.