Afričan pôjde za znásilnenie neplnoletého dievčaťa na Litoměřicku na štyri roky do väzenia. Dievča sa snažilo brániť, aj napriek tomu ale muž dievča znásilnil, potom ju okradol.

Súd v Ústí nad Labem poslal v pondelok Afričana za znásilnenie neplnoletého dievčaťa na Litoměřicku na štyri roky do väzenia. Sprísnil pôvodný iba dvojročný trest. Súd tak vyhovel odvolaniu štátnej zástupkyne. Ústavné liečenie označil súd za potrebné. Rozsudok je právoplatný, možno proti nemu podať len dovolanie.

„Je nesporné, že predmetný skutok bol spáchaný tak, ako bolo popísané a preukázané,“ uviedol sudca. Odsúdený bol za znásilnenie a za krádež. Páchateľ je podľa súdu trestne zodpovedný, aj keď čin spáchal v stave zmenšenej príčetnosti.

Juhoafričanka na smrteľnej posteli označila vraha, napriek tomu ho prepustili

Mužovi hrozilo odňatie slobody na dva roky až desať rokov. Dvojročný trest sa javí podľa odvolacieho súdu za neprimerane mierny vzhľadom na to, že čin spáchal muž na dievčati, ktoré ešte nemalo šestnásť a nemala žiadne sexuálne skúsenosti.

Rokovania sa v pondelok konalo za prísnych bezpečnostných opatrení. Na hlavné pojednávanie prišli ráno členovia a sympatizanti radikálnej Robotníckej strany sociálnej spravodlivosti (DSSS). V priebehu dňa budovu súdu opustili.

 Neprezradil z ktorej krajiny  pochádza 

Podľa sudcu sa ponúkalo uložiť aj vyhostenie. „Nie je to ale možné, pretože sa doteraz nepodarilo zistiť štátnu príslušnosť obžalovaného,“ uviedol sudca.

Zložka obvineného Afričana zo znásilnenia 16-ročného dievčaťa odhalila ďalšie násilie!

Podľa obžaloby dievča znásilnil Afričan, ktorý neúspešne žiadal o azyl v Nemecku, kde bol trikrát trestaný a v roku 2017 mu bol azyl zamietnutý. Po poludní 18. júna na ceste pri obci Lukavec zozadu chytil za rameno maloletú, zvalil ju do trávy, bozkával ju. Hoci sa dievča bránila, vykonal na nej nechránenú súlož a ​​pri odchode jej odcudzil mobilný telefón. Dievčaťu bolo v čase činu 15 rokov. Muž na súde povedal, že si na čin nepamätá, nevie, či mal s dievčaťom pohlavný styk.

Brutálne znásilnenú ženu nechal muž ležať v kaluži krvi a vlastných výkalov