Nahá žena v bazéne prekvapila seniora, Plávala v chladivej vode a nechcela vyjsť von

1384

Istá rozkošnica skočila na Floride cudziemu mužovi nahá do bazéna a chladivú vodu odmietala opustiť. Prekvapený majiteľ domu na ňu zavolal políciu, tej sa ale bránila tiež!

James Clarke (69) má v Port Charlotte na Floride pekný dom a vedľa neho bazén. Keď sa postarší pán v pondelok 19. júla vrátil od lekára domov, chvíľu neveril, že to, čo vidí, je pravda. Nahá žena, ktorú podľa vlastných slov vôbec nepoznal, si užívala osviežujúcu vodu v bazéne s príjemným výhľadom na okolie.

Heather Kennedyová (42) podľa denníka The New York Post Jamesa vôbec nepozná, jeho bazén sa jej ale očividne moc a moc páčil. V pondelok do neho jednoducho skočila a uprostred horúceho dňa sa v ňom vyvaľovala, ako by sa nechumelilo.

DeepNude, program, ktorý ženám kradne šaty. Aj plavky!

Keď na výzvy majiteľa domu žena nereagovala, zavolal políciu. Sprvu sa žena odmietala z objatia vlniek vydať do rúk zákona, nakoniec ale predsa len z vody vyliezla.

Matkinho priateľa chcela preveriť kvôli nevere, ale našla tisíce fotiek, na ktorých je ona sama a nahá!

Na suchej zemi sa ochrancom poriadku ešte chvíľu bránila a krútila sa pri nasadzovaní želiezok. Preto si okrem porušenie domovej slobody navyše vyslúžila obvinenia z kladenie odporu pri zatýkaní.