Štrnásťročný chlapec v rodinnej pizzerii spanikáril a presnou ranou strelil zlodeja do hlavy

1082

Dramatické video z bezpečnostnej kamery zachytáva 14-ročného chlapca, ako vyťahuje zbraň a strieľa zlodeja priamo do tváre, keď sa snažil ukradnúť peniaze z kasy v rodinnej pizzerii vo Philadephii. S tým zlodej nepočítal.

K násilnej roztržke nad pokladňou v rodinnej pizzerii v americkom meste Brotherly Love vo Philadephii došlo 9. decembra okolo 9.30 h. Do prevádzky vstúpil jeden z troch zlodejov, ktorí len chvíľu predtým lúpili aj v neďalekej lekárni, napísal New York Post.

Nežný obor, ako mu hovorili sedel za ozbrojenú lúpež päť rokov. Georgi Floyd, muž kvôli ktorému prepukli v USA násilné rabovačky

Video záznam ukazuje, ako sa zlodej naťahuje cez pult a loví v pokladni peniaze. Muž za pokladňou sa s zlodejom začne preťahovať, potom ale jeho syn, ktorý najskôr začal zmätene pobehovať, vyťahuje zbraň a strieľa zlodeja priamo do tváre.

Brutálni cudzinci pri lúpeži zmlátili v českom Nymburku dve ženy a muža!

Kriminálnikovi sa aj napriek tomu podarilo utiecť. Tiahla sa za ním ale dlhá krvavá stopa, ktorá k nemu bezpečne priviedla políciu. Tá ho našla v stanici metra o tri bloky ďalej. Vážne zraneného zlodeja policajti zadržali. Miesto za mrežami skončil zatiaľ v nemocnici.

Polícia pátra po zvyšných lupičoch zo skupiny, ku ktorej zranený patril.