Brutálna vražda! Mladú mamu (†20) lupiči mučili a zavraždili pred očami manžela. Všetko videlo aj ich dieťatko

944

Neobvykle brutálny prípad sa odohral v Grécku. Trojica ozbrojencov tam vnikla do domu mladej matky Caroline (†20) a jej manžela. Z toho, čo nasledovalo, zostáva rozum stáť. Lupiči najprv zabili pri vchode rodinného psa, potom zviazali Carolininho manžela Babise a spolu s takmer ročným dieťaťom ho donútili pozerať, ako jeho ženu mučili.

Doteraz neznámi ozbrojenci vnikli do domu, aby ukoristili šperky a peniaze. Najprv pri svojej honbe za bohatstvom zabili rodinného psa, načo sa zamerali na Carolininho manžela Babise Anagnostopoulose. Toho priviazali k posteli, kde partneri predtým spali spoločne so svojím dieťaťom. Potom začali Coroline mučiť. Všetkému sa prizeralo aj batoľa, ktoré sa rodičom narodilo pomerne nedávno, informoval Daily Mail.

Slovenský párik za lúpežnú vraždu manželov v Čechách dostali výnimočné tresty! 

Caroline násilníci mučili, aby im vyzradila, kde rodina uchováva šperky a peniaze. Keď mladá žena vzdorovala, začali jej vyhrážať, že zabijú jej bábätko. Pritom na batoľa jeden z ozbrojených mužov namieril pištoľ. Tým zločinci dosiahli svojho, z domu si odniesli bezmála 40 tisíc euro.

Len s peniazmi sa ale neuspokojili. „Keď som sa konečne dokázal odviazať, našiel som svoju ženu ležiacu hlavou dole na podlahe. Vedľa nej bolo naše dieťa,“ Potom Babise zavolala políciu a záchranku. On a dieťa boli prevezení do nemocnice, Caroline už nebolo pomoci.

Skupina Rómov lúpežne prepadla šéfa záchranky!

Hovorca gréckej polície označil čin za akt hyenismu vykonaný s neobvyklou brutalitou. „Taký barbarský čin je v Grécku vzácnosť,“ uviedol. Podľa Babise hovorili lupiči podivnú lámanou gréčtinou, zdá sa teda, že neboli miestni.

Podľa vyšetrovateľov boli ozbrojenci veľmi skúsení a zdá sa, že rodinku už dlhšie sledovali. Vzhľadom k tomu, že pri dome bola napojená bezpečnostná kamera, sa policajtom podarilo zistiť, ako páchatelia vyzerajú. Tí boli v čase vyšetrovania stále na úteku.

Za brutálnu lúpežnú vraždu dostal iba 10 rokov, pretože bol vraj doteraz dobrý

Pár žil v Aténach, Babis sa živí ako súkromný pilot. Caroline v čase skutku študovala. „Bola to krásna žena a bola taká aktívna. Stále plávala alebo sa potápala. Jej mama na ňu bola pyšná,“ opísala zavraždenú ženu susedka.