Mužov penis našli v chladničke! Obeti krutej vraždy ho odrezala družka? 

802

 

V nedeľu začala Polícia ČR na Mělnicku vyšetrovať úmrtie päťdesiatpäťročného muža. Ten bol nájdený v dome vo Vysokej a údajne mal byť vykastrovaný. Podozrenie padlo na jeho družku Martinu (43), ktoré je v súčasnej chvíli v psychiatrickej liečebni.

Nielen obec Vysoká-Bosyňa šokovala brutálna vražda 57-ročného muža. Toho Polícia SR našla so smrteľnými zraneniami, ktoré si nemohol spôsobiť sám. Muž bol ubodaný a tiež mu údajne boli odrezané genitálie. Z hrozného činu je podozrivá jeho priateľka Martina (43), ktorú policajti na mieste zadržali. V súčasnosti sa podľa dostupných informácií nachádza v psychiatrickej liečebni.

„Podozrivá bola v čase spáchania trestného činu triezva, ale test potvrdil prítomnosť omamných psychotropných látok,“ oznámila policajná hovorkyňa Vlasta Suchánková.

Po pokuse o znásilnenie mu odrezali penis aj semenníky, oboje hodili prasatám!

 Pohoda medzi partnermi  nepanovala 

Pár v dedinke obýval veľký dom, v ktorom však nežil dlho. „Prisťahovali sa pred pár rokmi, keď si kúpili polovicu bývalej škôlky. Veľmi sa tu s nikým nestýkali, občas prehodili pár slov. Chodili len z práce do práce,“ popísal jeden z miestnych. Pohoda medzi partnermi vraj ale nepanovala. „Vie sa tu, že u nich zasahovala polícia viackrát,“ tvrdil.

Polícia sa k prípadu odmietla zatiaľ bližšie vyjadrovať. Motívom útoku ale podľa miestnych mohlo byť mužovo správanie voči svojej partnerke. Niektorí ho označovali za diktátorské až tyranské. „Počul som, že tu po dedine ten muž behal s nožom, viac toho neviem. Potom ho mala naháňať polícia,“ povedal jeden z nich.

So zavraždeným mužom aj jeho družkou sa bližšie poznal Miroslav K., ktorý pre nich nejaký čas dokonca pracoval. „Za seba môžem povedať, že pracovať pre neho nebolo práve najpríjemnejšie. Aj preto som s ním spoluprácu po čase ukončil. V práci nás dosť buzeroval a svoju partnerku tiež. Správal sa k nej ako uzurpátor. Ona bola fajn a čudoval som sa, že si to nechá páčiť,“ popísal pre Kladenský denník.

Maria odrezala manželovi penis a hodila ho psom!

 Pár podnikal s perzskými  kobercami 

Podľa informácií, ktoré zverejnila CNN Prima News, bol muž úspešným podnikateľom. Ako uviedla, biznis na predaj a čistenie perzských kobercov v centre Prahy rozbehol aj so svojou družkou, ktorá je z jeho vraždy podozrivá. Tá istá televízia tiež uviedla s odvolaním sa na miestnych obyvateľov, že penis obete našli kriminalisti v chladničke.

Kuriozity zo súdnej sieni: Vyťahal si mi vagínu, žaluje žena svojho exmilenca s dlhým penisom. Chce po ňom odškodné

Čo by mohlo byť motívom krutého činu, ale nie je zatiaľ známe, pretože žena nebola kvôli hospitalizácii v psychiatrickej liečebni stále vypočutá.