Demi Lovato priznala, že po šiestich rokoch abstinencie opäť pije

2093

V marci oslávila šesť rokov bez kvapky alkoholu. Teraz však americká speváčka Demi Lovato (25) pripustila, že má s pitím opäť problémy.

Opätovné problémy s alkoholom naznačila v novej piesni Sober, kde sa ospravedlňuje rodičom za to, že znovu pije. Na sociálnych sieťach potom poďakovala všetkým, ktorí jej držia palce a podporujú v novom boji.

„Fanúšikom, rodine a všetkým, ktorí ma nikdy neopustili. Ste moje svetlo. Budem vám navždy vďačná,“ napísala na Instagramu k videu z koncertu.

Americká speváčka a herečka, ktorá už ako malá vystupovala v televízii, mala problémy so závislosťou aj v minulosti. Nešlo len o alkohol, bola závislá tiež na kokaíne. Okrem toho bojovala s depresiami, trpela bipolárnou poruchou, prešla si bulímiou a sebapoškodzovaním. Prvýkrát nastúpila do liečebne v osemnástich rokoch. O všetkom otvorene prehovorila v roku 2017 v dokumente Demi Lovato: Simply Complicated.

„Každý deň bojujem. Niektoré dni sú jednoduchšie, iné ťažšie. Na pitie a zábavu zabúdam vďaka svojej práci, radšej sa sústredím na fyzické zdravie a psychickú pohodu,“ uviedla vlani pre magazín People speváčka, ktorá debutovala rolou v seriáli pre deti Barney a priatelia a bola tiež porotkyňou amerického X Factoru.

„Keď som nastúpila na liečenie, lekár mi povedal, že môžem liečbu tajiť a nechať si ju pre seba, alebo ju môžem zdieľať s verejnosťou a pomôcť tak niekomu inému,“ vyhlásila.