Krvavá tragédia u susedov: Matka zabodla do srdca nôž deväťročnému synovi! Celú od krvi ju odviedli policajti

1134
Celý blok bol večer obohnaný policajnými páskami

Pražská polícia vyšetruje rodinnú tragédiu v Prahe. Podľa informácií Aktu.cz tam matka pobodala svojho maloletého syna. Polícia potvrdila násilnú smrť deväťročného dieťaťa.

Pražská polícia vyšla v pondelok pred šiestou večer do Šlikovej ulice. Tú kvôli vyšetrovaniu uzavrela. „V jednom z bytov došlo k násilnému trestnému činu,“ povedal policajný hovorca Jan Daněk.

Celý blok bol večer obohnaný policajnými páskami

Policajti po príchode na miesto poskytli prvú pomoc deväťročnému dieťaťu. „Malo smrteľné zranenia, ktorým na mieste podľahlo aj napriek poskytnutú prvú pomoc. Na mieste policajti zadržali Tridsaťsedemročný matku dieťaťa, ktorá sa následne pokúsila o samovraždu. S vážnymi zraneniami skončila vo Vojenskej nemocnici.“ doplnil Daněk.

 Došlo k strašnému  činu 

Otrasná vražda sa odohrala pred šiestou hodinou. Dispečing dostal hlásenie, že došlo k strašnému činu: „Policajti, ktorí prišli na miesto, začali poskytovať prvú pomoc deväťročnému dieťaťu, ktoré malo smrteľné zranenie. Táto prvá pomoc bohužiaľ nebola úspešná. Policajti na mieste zadržali aj Tridsaťsedemročný ženu, matku tohto dieťaťa, ktorá sa ešte pokúsila o samovraždu. Táto žena skončila ako zadržaná v nemocnici,“ povedal hovorca Jan Daněk.

Hororový týždeň dieťa neprežilo! Kristínka († 3) zomierala hladom a smädom

Chlapec, ktorý podľa informácií Aktu.cz nedávno oslávil narodeniny, mal byť ubodaný nožom do hrudníka. Jeho matka si sama spôsobila krvavá zranenia. „Žena utrpela veľmi vážne poranenia, ktorá ju ohrozujú na živote,“ prezradil hovorca pražskej záchranky Ondřej Franěk. Zadržanú matku odviezli záchranári za asistencie polície do Vojenskej nemocnice.

Za vraždu svojho štvormesačného synčeka recidivistu Daniela súd poslal na doživotie za mreže!