Pedofilné zverstvo! Dvanásťročné dievčatko otehotnelo počas Lockdownu!

1023

Pod rúškom Lockdownu vyhláseného kvôli pandémii koronavírusu sa odohralo pedofilné zverstvo! Zdesení rodičia zo španielskej provincie Kantábria sa nestačili čudovať, keď ich dvanásťročná dcérka porodila znenazdajky bábätko. Nikto nemal ani potuchy o tom, že je tehotná.

Dievča, ktorej meno nebolo z pochopiteľných dôvodov zverejnené, priviedlo na svet zdravého chlapčeka v nedeľu. Obaja sú v poriadku, aj keď bolo podľa zdravotníkov tehotenstva vzhľadom na vek matky rizikové.

Vo väzení záhadne zomrel  kráľ pedofilov! V Prahe zneužil 11 dievčat

 Nikto nevedel, že je  tehotná 

Nikto si pritom nevšimol, že je dievča tehotné, ani rodina, ani kamaráti. Ako uviedol portál Daily Star, podozrenie z oplodnenie maloletej padá na sedemnásťročného mladíka, rodinného priateľa, ktorého všetci dobre poznajú.

Práve tento dospievajúci mladý muž žil s rodinou počas Lockdown. Ak sa preukáže, že je skutočne otcom dieťaťa, čakajú ho opletačky so zákonom. Prípadom sa zaoberajú policajti, ktorých hlavnou úlohou je teraz zistiť identitu otca.

Pedofilný lekár dostal 15 rokov za zneužívanie detí! Celkom mal mať vyše 300 obetí!

 Oplodnenie počas  Lockdownu 

Dievča podľa doktorov otehotnela na začiatku marca, kedy bol vo Španielsko rovnako ako v mnohých okolitých krajinách vyhlásený Lockdown kvôli koronavírusom. Ak bol sedemnásťročný mladík zatknutý, alebo či je stále na slobode, nie je jasné.