Vodkyňu sekty našli znetvorenú, bez očí a ozdobenú vianočnými svetielkami

Vodkyňou podivné sekty našli v spacáku

960

Anya Karlson, vodkyňa kultu známa ako „Matka božia“, bola nájdená vo svojom dome. Telo ženy našli vo svätyni vo vianočnom osvetlení a chýbali jej oči. Príčina smrti nie je známa, rodina si ale myslí, že za ňou by mohlo stať nadmerné užívanie koloidného striebra, ktoré žena predávala ako ochranu proti koronavírusu a ďalším chorobám.

Mŕtva žena bola vodkyňou kultu s názvom „Love Has Won“ (Láska zvíťazila) Telo bolo zabalené do spacáku a ovešané svetielkami. Po náleze už značne rozloženého tela bolo zadržaných sedem členov sekty. Avšak títo ľudia zatiaľ neboli v súvislosti so smrťou Karlsonovej obvinení.

Vodcu sexuálnej sekty poslal sudca na 120 rokov za mreže! Sekta zneužívala ženy

Na konte ale majú iné obvinenia. Konkrétne by sa malo jednať o zneužívanie detí, či samotnej mŕtvoly, informoval Dailystar. Policajti všetko odhalili vďaka mužovi, ktorý im dal tip. Zatiaľ nie je jasné, či bol tiež členom kultu.

Sekta, ktorá otrávila 5500 ľudí jedovatým plynom to najprv skúšali na ovciach!

Telo bolo natoľko znetvorené, že policajti ani nedokázali odobrať vzorky odtlačkov prstov. Podľa koronera Toma Perrina bola líderka kultu mŕtva už dlhú dobu. Podľa syna zosnulej jeho matka užívala nadmerné množstvo koloidného striebra. To je využívané ako alternatívna liečba pre rôzne druhy ochorení, vrátane rakoviny, avšak vo veľkom množstve môže spôsobiť aj smrť. Práve predávkovanie mohlo údajne zapríčiniť aj smrť „Matky božej“.

Žena z minulosti: Krvavá Mansonova nevesta prosí o zmilovanie

„Nie je to vôbec pekná vec, ale na druhú stranu snáď táto smrť prinesie i koniec celého kultu. Je na čase zastaviť ten blázinec,“ uviedol ďalej syn.