Otčim donútil Gabriela (†8) jesť vlastné zvratky a mačacie výkaly, než ho dobil na smrť, pretože bol gay

3255

Jeho matka si našla nového priateľa, z ktorého sa vykľul neľútostný tyran. Malého Gabriela Fernandeza (†8) z kalifornského Palmdale to stálo život. Isaura Aguirre ho ubil na smrť, pretože mal podozrenie, že je chlapček homosexuál.

Isaura Aguirre brutálne bil svojho nevlastného syna a mučil ho nepredstaviteľným spôsobom. Kruto ho škrtil, až chlapec prestal hovoriť. Keď sa ovracal, donútil ho otčim vlastné zvratky zjesť.

To ale nebolo všetko. Často ho pálil cigaretami a dokonca ho nútil jesť pravidelne mačacie výkaly. Násilie bolo tak brutálne, že chlapec skončil v bezvedomí v nemocnici, kde po dvoch dňoch zomrel.

„To posledné, čo Gabriel videl, bol muž, ktorý nad ním stojí a bije ho na smrť,“ vyhlásil na súde žalobcu Jon Hatami. Matka Pearl Fernandez všetko sledovala a podporovala. Vlastné dieťa nechránila.

Zabitý chlapček Gabriel Fernandez s babičkou

Dokonca Gabriela nútila nosiť do školy dievčenskú šaty, čo otčima ešte viac prinútilo myslieť si, že je jeho nevlastný syn gay. Obom tyranským rodičom hrozí výnimočné tresty. Súd stále pokračuje.