Športovec milovník adrenalínu odmietal očkovanie. Veril, že je nesmrteľný, zomrel náhle, hovorí jeho dvojča

1316

Nechcel do svojho tela vakcínu, nakoniec zomrel na covid. Smutný príbeh si prežila Britka Jenny McCannova, ktorej dvojča John Eyers (†42) podľahol koronavírusu. Podľa jeho sestry – dvojčaťa bol pritom stelesnením silného a fyzicky odolného muža, jeho koníčkom bolo aj horolezectvo. Píše o tom britský Daily Mail.

Silný a zdravý 42-ročný otec s láskou k horolezectvo a kulturistike zomrel na covid-19 po tom, čo odmietol vakcínu. Údajne si myslel, že by prekonal ľahký priebeh choroby, keby chytil vírus.

John Eyers, stavebné expert zo Southportu blízkosti anglického Liverpoolu, ktorý sa venoval oi. aj fitnessu, kulturistike či lezeniu po horách i stenách, odišiel úplne nečakane.

„Moje 42ročné dvojča zomrelo minulý týždeň v ITU na covid-19. Zomrel presne 4 týždne po pozitívnom teste. Bol to najschopnejší a najzdravšie človek, ktorého poznám. Štyri týždne pred smrťou liezol na waleské hory a kempoval v divokej prírode,“ napísala na twitteri jeho sestra Jenny McCannova.

Že by karma? Covid popravil vrahyňu vo väzení!

„Toto sa nemalo stať. Moja mama chce, aby ľudia vedeli o Johnovi. Aby jeho príbeh zachránil niečí život. Skrze bolesť a stratu prinútiť ľudí, aby sa nechali zaočkovať,“ poznamenáva.

Tu sa s tým proste nes*ru! Modelka Kobzanová porozprávala o covide v Kanade. Kontroly a žiadne úľavy.

 Veril vo vlastnú  nesmrteľnosť 

McCannova žije v Londýne, sama sa nechala zaočkovať vakcínou AstraZeneca. Priznáva, že si sama myslela, že jej brat bude mať „mierny priebeh“, ak sa nakazí koronavírusom. Veril v to aj on. John mal mať údajne „vieru vo vlastnú nesmrteľnosť“.

McCannova povedala, že jej brat „nemal žiadne základné zdravotné problémy“, okrem astmy. John zomrel na jednotke intenzívnej starostlivosti po tom, čo vplyvom covidu trpel infekciou a zlyhaním orgánov. Zanechal po sebe devätnásťročnú dcéru.

Smrť v priamom prenose! Herec Štefan Kožka nahral tesne pred smrťou video, v ktorom opisoval ťažký priebeh Covidu-19

„Moje dve deti prišli o svojho zábavného strýka. Strýko, ktorý sa s nimi vždy hral. Strýko, ktorý sa na Štedrý deň obliekol ako Santa Claus. Moja mama prišla o svojho chlapčeka. Moja neter o svojho milovaného a potrebného ocka,“ odkázala McCannova a apeluje na ľudí, nech očkovanie nepodceňujú a vyrazí pre vakcínu.