Podivnú vraždu museli riešiť policajti v španielskej Malage. Blízko letiska bolo nájdené telo britského bezdomovca Stevena Allforda. Bizarná bola brutalita, s akou bol muž vyprevadení zo sveta. V jeho konečníku našli policajti šunku a mužov odrezaný penis bol vedľa tela v rybej konzerve.
Španielskym mestom Malaga otriasa podivná brutálna vražda. Keď boli policajti privolaní k budove letiska, kde bolo nájdené telo mŕtveho bezdomovca, nečakali, s ako podivným miestom činu budú konfrontovaní.
Mŕtvym mužom bol päťdesiatjedenročný Brit Steven Allford, ktorý už nejakú dobu žil v Malage na ulici a často sa s bezdomoveckou tlupou pohyboval práve v okolí letiska. Prvý pohľad na mŕtvolu odhalil, že vrah s telom manipuloval a to nepochopiteľne zvráteným spôsobom.

Allford, ktorý bol udusený, bol za ruky a nohy priviazaný k lavičke. Nohavice mal stiahnuté ku členkom a v konečníku mal zastrčených niekoľko zrolovaných plátkov šunky. Jeho penis bol umiestnený vedľa tela v prázdnej plechovke od tuniaka.
V súvislosti s vraždou zatkli jedného bezdomovca, päťdesiatročného Fina. Podľa výpovedí svedkov Allforda nenávidel a mali spolu časté potýčky kvôli jedlu. Fin svojmu Britskému tuláckému kolegovi často nadával, že sa s ním nikdy nechcel deliť.

Šunka a rybia konzerva mali byť jeho posledným zvrhlým odkazom mŕtvemu konkurentovi.