Slovan ukončil trojzápasovú sériu bez bodu

1433
Dnes bol na kolenách súper

Slovan s Víťaz Podoľsk predviedli zápas plný zvratov.  Hostia tri krát vyhrávali a Slovan sa zakaždým vrátil do hry a nakoniec obrátili do víťazného konca. Miestami bolo cítiť veľkú nervozitu hráčov prameniacou zo zodpovednosti za výsledok. 

Vyrovnané 1:1
Prvá tretina ako každý zápas v tejto lige mala rýchle tempo, kde sa trestá každá chyba či nepozornosť. V dobre sa vyvíjajúcom zápase v 15 min prišla chyba domácich, ktorú učebnicovo potrestal Nikulin akciu pripravila hviezda hostí Afinogenov. V sedemnástej minúte istý gól z bránkovej čiary vyškrabal Ivan Švárny. Gól nepotvrdili ani videorozhodcovia. O minútu neskôr vyrovnáva Švarny strelou od modrej čiary.
Gól nebol, z čiary ho vyškrabal Ivan Švárny
Druhá tretina bola štedrá na góly. Padli po dva do každej bránky. V 24 minúte po nedôslednej hre Despressa dávajú hostia opäť vedúci gól na 1:2. V 28
min. vyrovnal Harnka po perfektnej prihrávke Smoleňáka spoza bránky. V 30 minúte bol prvým vylúčeným hráčom v zápase Lukáš Kozák. Presilovku využili hostia po strele opäť skvelého Afinogena od modrej a dostáva svoj tím tretíkrát do vedenia. Slovan využil svoju prvú presilovku, keď Barkerovu strelu od modrej čiary tečoval za chrbát Saprykina Hrnka a upravuje stav na 3:3. Je to jeho druhý gól v stretnutí.
Maxim Afinogenov
Tretia tretej tretiny bola poznačená sériou vylúčení načo doplatili hostia, keď Řepík využil presilovku 5:3 s víťazným gólom s prihrávky Kašpara. Na zaver si ešte dve minúty zahrali súperi štyria proti štyrom. Slovan si už v závere nenechal vziať víťazstvo a ukončil trojzápasovú sériu bez bodu.
Slovan pokračuje v domácej sérii najbližšie v nedeľu o 17.30 h proti Spartaku Moskva.
Diváci neboli už tou oporou ako minulé sezóny

Slovan Bratislava – Viťaz Podoľsk 4:3 (1:1, 2:2, 1:0)

Góly: 19. Švarný (Buchtele), 29. Hrnka (Smoleňák, Buchtele), 37. Hrnka (Barker, Ebert), 54. Řepík (Kašpar) – 16. Nikulin (Afinogenov), 24. Makejev (Mozík), 31. Afinogenov (Makejev). Rozhodovali: Naumov, Sergejev – Otmachov, Lazarev, vyslúčení: 6:4 na 2 min, navyše Després 10 min za nešportové správanie, presilovky: 2:1, oslabenia: 0:0, 5758 divákov.
Slovan Bratislava: Štěpánek – Meszároš, Després, Ebert, Barker, Voráček, Švarný, Kozák – Řepík, Genoway, Kašpar – Buchtele, Hrnka, Smoleňák – Šťastný, Mikúš, Skalický – Hecl, Sádecký, Hlinka
Podoľsk: Saprykin – Mozík, Golovkov, Semjonov, Burström, Voronkov, Katičev, Romanov – Afinogenov, Nikulin, Makejev – Švec-Rogovoj, Horák, Kopejkin – Kulagin, Petrakov, Vyglazov – Pankov, Jacenko, Vorošilo – Gorochov