Speváčka sa nedokáže zmieriť s tým, že už oslávila sedemdesiatku. „Neviem jednoducho, ako to mám prijať. Ani nechcem. A neviem, ako na to. Pozriem sa do zrkadla a vidím tú starú dámu čumiacu na mňa. Nemám predstavu, kde sa tam vzala. Keby som si mala dať na tortu sedemdesiat sviečok, asi by mi vyletel mozog z hlavy,“ priznala v rozhovore pre Today show.

cher-02
foto: wikipedia

Dokonca oznámila, že sa nikdy nemala veľmi rada a samotná Cher ju skôr štvala.

„Nikdy som Cher vlastne nemilovala. Je v pohode, ale mám pocit, že nie som jej fanúšičkou. Nie som fanúšičkou Cher,“ uviedla.

Rodáčka z Kalifornie sa teraz chystá na koncertnú šnúru.

„Môj hlas je stále dobrý. Som aktívna, stále sa vojdem do kostýmov. A státie na pódiu má terapeutické účinky,“ pochválila sa Cher. Ale už to jednoducho nie je to, čo to bývalo v mladosti a Cher to zle rozdýchava.

„Čím ste starší, tým je to v živote ťažšie. Aspoň pre mňa. Ja to tak vnímam. Najdôležitejšie je, aby sa človek nevzdával,“ doplnila s tým, že jej teraz robí starosti aj politická situácia v Amerike.

cher-04
foto: wikipedia

Je zvedavá, ktorý z kandidátov na prezidenta nakoniec vyhrá voľby. „Samozrejme sa zaujímam o to, aká situácia panuje v našej krajine. Zaujímam sa o ňu. A myslím si, že aj ľudia, ktorí nasledujú Trumpa, majú záujem o svoju krajinu, ale nemyslím si, že sa zaujímajú o rovnakú krajinu ako ja,“ oznámila a naznačila tak, ktorého z prezidentských kandidátov preferuje.