Luis Padron (25) z Argentíny miluje fantasy príbehy a najviac je zamilovaný do postáv elfov. Už od malička sníval o tom, že bude raz rovnaký ako oni. A teraz si v dospelosti svoj sen plní. Aby vyzeral ako elf, musel za plastiky zaplatiť v prepočte takmer 30-tisíc eur a ešte s nimi nie je u konca.

Ako dieťa bol šikanovaný, pretože svetom fantasy úplne žil a všetkým hovoril, že je jednou z mystických bytostí. Myslel si, že je anjelom alebo elfom a často sa do školy obliekal do dlhých habitov, maľoval si oči a nosil dlhé parochne.
    Keď dospel, rozhodol sa, že sa stane skutočným elfom. Podstúpil niekoľko plastík a okrem toho si tiež bieli kožu. Chce mať alabastrovú pleť a vyhýba sa pobytu na slnku. Za špeciálne krémy už utratil tisíce.

„Už dávno je mi jedno, čo si o mne ľudia myslia. Nech si napríklad hovoria, že som úplný blázon. Ja som šťastný. Konečne. Takto šťastný som ešte nikdy nebol,“ povedal muž pre Daily Mail.
    Teraz nosí na ušiach špeciálne silikónové nástavce, ktoré mu vytvárajú špicaté uši. „Presne také majú elfovia. A ja mám v pláne podstúpiť zákrok, vďaka ktorému budem mať také uši ja sám,“ pokračoval fantasy nadšenec.

Okrem toho má tiež v pláne trvalú zmenu farby očí, výplne tvárou, operáciu brady alebo vpravenie silikónových implantátov do paží a pŕs, aby to vyzeralo, že má svaly.

„Premýšľal som aj o operácii, vďaka ktorej by som bol vyšší. Elfovia sú naozaj veľkí a ja tak vysoký nie som. Odstránili by mi tiež pár rebier, aby som vyzeral chudší. To všetko ma ešte čaká a ja sa na to veľmi teším,“ doplnil.

Bežne sa vraj ako elf oblieka a maľuje. Do práce ale chodí „normálne“. Nosí len farebné šošovky a na tvár si aplikuje biely púder. „Ľudia na mňa zízajú vlastne stále. Blízki priatelia si už ale zvykli,“ dodal.