Krásna mamička dvoch detí doplatila životom na hádku so svojím ex 

Prešiel ju za to autom!

953

Krásnu mamičku Brittany Rheu Phillipsovou (†26) z Mississippi zrazil autom jej bývalý partner, ktorý predtým pracoval u polície! James Heath Kitchens (30) je otcom jedného z detí, ktoré po modelke zostali.

Pôvabná kráska a dobrá duša, tak opisujú jej najbližší Brittany Phillipsovú. Zomrela na následky zranení, ktoré jej spôsobil jej expartner tým, že ju v sobotu 21. novembra úmyselne zrazil na ceste Riviera Road v Mississippi.

Zavraždil matku svojich šiestich detí zo žiarlivosti! Priateľov potom donútil, aby ju zakopali! Dostal 20 rokov

Žena zo Starkville bola prevezená do miestnej nemocnice, kde bola nasledujúceho rána vyhlásená za mŕtvu. Podľa televíznej stanice WCBI došlo pred napadnutím k hádke. Kitchens bol zatknutý a obvinený zo zabitia. Nakoniec ho však prepustili po zaplatení kaucie vo výške takmer 22 tisíc eur. Do mája 2020 pritom pracoval v meste Tupelo ako policajný strážnik. Známi zosnulej ho opisujú ako grobiana, ktorý sa nezdráhal prejsť matku svojho dieťaťa.

Vyvraždil zo žiarlivosti celú rodinu! Matku jej dve dcéry a nakoniec sám seba

Brittany pracovala ako glamour modelka a vlastnila dva butiky. Podľa jej kamarátky to bola veľmi citlivá a vnímavá osoba s vlastnými názormi, ktorá by sa rozdala pre svojich blízkych a deti. „Zanechala na svete dve deti, Carley (7) a Kaleba, ktorému je iba 10 mesiacov. Život jej bol ukradnutý príliš skoro, jej rodina by ocenila podporu počas tejto traumatické doby,“ píše sa na stránkach GoFundMe.