Incestný HOROR v Nemecku! „Bavorský Fritzl“ je pred súdom kvôli stovkám znásilnení!

1422

Od púhych siedmich rokov mal sedemdesiatpäť ročný muž znásilňovať svoju vlastnú dcéru. Došlo to tak ďaleko, že mu porodila aj dieťa. Podľa obžaloby, ktorú prejednáva súd v Mníchove, ju po desaťročia ovládal a premenil jej život na úplné peklo. Obeť zachránila až jej rodina, ktorá privolala políciu. Teraz sa muž zodpovedá zo stoviek prípadov znásilnenia a ďalších deliktov.

V Mníchove v pondelok začal súd s mužom, ktorý podľa obžaloby desiatky rokov sexuálne zneužíval svoju dcéru a mal s ňou aj dieťa. Prípad v niektorých ohľadoch pripomína známu kauzu Rakúšana Jozefa Fritzla.75-ročný muž pôvodom zo Sicílie čelí obvineniu z 288-násobného znásilnenia, informovala agentúra DPA. „Chcel by som povedať, že sú to všetko klamstvá,“ vyhlásil obžalovaný na úvod procesu. Sex s dcérou nepoprel, podľa neho bol ale zakaždým dobrovoľný.

Bol dávaný za vzor napraveného vraha. Po prepustení ale zabil ďalších 11 žien

Muž začal zneužívať dcéru, keď mala iba sedem rokov, uviedlo štátne zastupiteľstvo s tým, že na konci 90. rokov mala žena s otcom dieťa. Teraz má okolo 50 rokov a nakoniec to bola jej rodina, ktorá martyrium ukončila a privolala políciu. Muž bol zatknutý v novembri 2020.

Podľa DPA takmer tri stovky znásilnení uvedené v obžalobe možno predstavujú iba špičku ľadovca – sú to totiž len tie prípady, ktoré ešte nie sú premlčané a ktoré vôbec môže prejednávať nemecké súdnictvo. Talianska rodina totiž žila dlhé roky na Sicílii a tam spáchané trestné činy by spadali do právomoci talianskych úradov.

Pedofilné zverstvo! Dvanásťročné dievčatko otehotnelo počas Lockdownu!

Prípad vzdialene pripomína Fritzlovu kauzu v tom, že aj Rakúšan po desaťročia opakovane znásilňoval vlastnú dcéru. Držal ju v pivničnom byte a splodil s ňou niekoľko potomkov. Na rozdiel od Fritzla však muž obžalovaný teraz nemeckou prokuratúrou k svojim činom „väzenie“ nepotreboval – nielenže totiž dcéru opakovane bil a znásilňoval, ale aj „takmer úplne ovládal všetky oblasti jej života“.

„Poškodená bola už v detstve systematicky izolovaná od svojho okolia, takže si nemohla vytvoriť dlhodobejšie sociálne väzby k iným osobám ako k obvinenému,“ stojí v obžalobe.

Prvú noc vo väzbe neprežil ani pedofil Kahánek, ubili ho dozorcovia na smrť

Keď napríklad zistil, že sa stretáva so spolužiakmi alebo kolegami z práce, otec ju podľa obžaloby opakovane bil. Vozil ju tiež do práce a čakal celý čas predo dvermi, než skončila. Podľa obžaloby s ňou trávil všetky prestávky, fotil ju pri práci cez výklad a kontroloval jej mobilný telefón a e-maily. Podľa štátneho zástupcu vytvoril „atmosféru násilia a beznádeje,“ ktorú udržoval po desaťročia.

Rozsudok by podľa DPA mohol zaznieť 26. januára.

Pedofilná vražda v Československu: vrah malej Barborky chce ísť na slobodu!