Plnka:
 1 kg mäkkého tvarohu
 1 l mlieka
 300 g práškového cukru
 4 žĺtka
 2 Zlaté klasy
 Povrch:
 6 bielkov
 6 PL práškového cukru
Ako na to:
Všetky suroviny na cesto spolu vymiesime a vyvaľkáme na vymastený plech. Taktiež spolu vymiešame všetky suroviny na plnku, a potom ju vylejeme na rozvaľkané cesto. Pečieme asi 45 min. pri 180°C, resp. pokiaľ tvaroh nestuhne. 
Medzitým si vyšľaháme 6 bielkov a 6 PL práškového cukru na tuhý sneh. Keď bude koláč upečený, navrch rozotrieme sneh, zvýšime teplotu na 200°C a dáme zapiecť, pokiaľ nebude sneh bledohnedý. Koláč necháme aspoň 4 hod. chladnúť a tuhnúť. Následne nakrájame a servírujeme.
Čas prípravy: 70 min.
www.dobre-recepty.sk

 
             
		
















































