Marinované kuracie kúsky

700

Ako na to:

Kuracie prsia umyte, osušte, nakrájajte na menšie kúsky, vložte do marinády z koňaku, 1 PL oleja, drvenej rasce, koriandra, ďumbieru, zo sójovej omáčky, z 2 pretlačených strúčikov cesnaku, cukru a marinujeme 3 hodiny. Vajcia rozšľahajte, posoľte, okoreňte a primiešajte múku. Do tohto cestíčka vložte marinované mäso a opäť premiešajte. Kúsky kuracieho mäsa po jednom vyberajte a vyprážame v rozohriatom oleji. 

Fazuľku krátko blanšírujte, potom zabaľte do plátkov slaniny, vložte do pekáča, polejte olejom zmiešaným s posekaným zvyšným cesnakom a na 10 min. vložte do vyhriatej rúry. Kuracie kúsky podávajte s fazuľkou.