Spojenými štátmi otriasla ďalšie tragédie. V Orlande malo iba desaťročné dievča zastreliť na ulici ženu, ktorá sa hádala s jej matkou. Desivej situácii sa prizeral aj priateľ obete, ale ten nestihol včas zareagovať. Podľa polície by mala byť malá páchateľka umiestnená do starostlivosti floridského Úradu pre deti a rodiny.

30. mája došlo v americkom Orlande k ďalšej vražde. Tú má na svedomí iba desaťročná páchateľka. Celá tragédia začala hádkou. Lakrisha Isaacová (31), matka desaťročného dievčaťa, sa pred bytovým komplexom v centre mesta v nočných hodinách hádala s Lashun Denise Rodgersovou (†41) a jej priateľom. Zo slovných útokov hádka prešla aj do fyzickej roviny a začalo sa schyľovať k problému.

Jedenásťročná vrahyňa Mary Bellová zabila dve deti

 Zbraň bola v  taške 

Prvú ranu mala údajne zasadiť mama dievčatka a uštedrila ju Rodgersovej. Tá sa chcela brániť a Lakrishu udrela tiež. To sa jej stalo osudným. Do bitky zasiahol priateľ Rodgersovej, ktorý chcel od seba obe ženy odtiahnuť, keď v tom zaznel výstrel. Podľa denníka Daily Mail Lakrisha odovzdala dcére tašku so zbraňou. Tu desaťročné dievča vytiahla a vystrelila na ženu, ktorá bila jej mamu. Rodgersová padla k zemi. „Nemala sa zahrávať s mojou mamou!“ mala údajne po vražde vykrikovať mladá vrahyňa.

Zdravotná sestra sa predviedla neuveriteľnou krutosťou na detskom oddelení

„Obeť bola prevezená do Orlando Regional Medical Center, kde však neskôr zomrela,“ uviedla pre americkú stanicu CNN policajná hovorkyňa Heidi Rodriguezová. Podľa stanice bude polícia k celej tragickej udalosti pristupovať veľmi citlivo. Pri vymeriavaní trestu pre desaťročné dievča vraj „zváži všetky fakty, vek dieťaťa i okolnosti“. Keďže floridské zákony umožňujú vziať do väzby už deti staršie ako sedem rokov, putovala malá útočníčka do väzby aj za sprievodu matky.

Islamský štát cviči deti v stínaní hláv

 Takýto prípad  nepamätajú 

„Chceme jasne povedať, že naša kancelária ešte neurobila žiadne rozhodnutie o obvinení,“ uviedol prokurátor a dodal, že incident bol „jedným z najtragickejších prípadov, ktoré za svoju 22-ročnú kariéru videl“.