Dvaja susedia ju zbili a pochovali zaživa!

Nina unikla smrti len o vlások

1069

Päťdesiatsedemročná Nina Rudčenková z dedinky Marjanske, ktorá sa nachádza v Poltavskej oblasti na Ukrajine, si prešla príšerným zážitkom, z ktorého si odniesla početné zranenia. Dvaja opití susedia ju totiž napadli a bili dlhé dve hodiny. Potom ju živú zakopali!

Podľa miestnych správ bola Nina doma, keď sa do jej domu vlámali dvaja opití bratia, údajne vo veku 27 a 30 rokov. Tí mali nešťastnú pani biť baseballovou pálkou dlhé dve hodiny, kým neomdlel. Potom vraj odtiahli nehybné telo na miestny cintorín, kde Ninu prebrali tým, že ju poliali vodou. Následne ju mali prinútiť, aby si vykopala vlastné hrob a ľahla si do neho.

„Ležala som tvárou dole a oni ma začali zakopávať,“ povedala nebohá dôchodkyňa ukrajinskej televízii NTN. „Zakryla som si tvár rukami, aby som mala trochu vzduchu, a oni sa smiali a hovorili, že zavraždia celú moju rodinu. Keď skončili, uvažovali nad tým, či už som zomrela, a potom odišli,“ opísala otrasný zážitok pani Rudčenková.

Potom čo strašní násilníci odišli, podarilo sa statočnej žene z hrobu vyhrabať a doplaziť sa domov, kde stratila vedomie. „Ninina tvár bola pokrytá modrinami a krvou, bola čierna a opuchnutá. Sotva som ju spoznala,“ opísala jej sestra Ľudmila, ktorá ju na druhý deň po hrozné noci našla.

Barbara Mackleová bola unesená a tri dni strávila pochovaná v debne pod zemou

Okrem modrín a podliatin mala dôchodkyňa tiež zlomenú čeľusť, nos a otras mozgu. Sadistických bratov chytili a čelia obvineniu z pokusu o vraždu.

Tutanchamonova dýka je zo železa z vesmíru, ukázala analýza kovu