Miliónmi fanúšikov uznávaný rapper King Von (†26), vlastným menom Dayvon Daquan Bennett, bol zastrelený v piatok v ranných hodinách pred klubom v Atlante. Ďalší traja ľudia skončili so zraneniami v nemocnici a polícia zadržala dvoch podozrivých mužov.

Podľa polície bol po streľbe King Von prevezený súkromným autom do nemocnice, následkom zranení ale podľahol. Prípadom sa bude polícia ďalej zaoberať, už zadržala dvoch podozrivých. Smrť rappera mal potvrdiť jeho manažér, ktorý bol pred klubom tiež postrelený.

 

„S veľkým smútkom musím potvrdiť, že King Von zomrel. Hovoril som s jeho manažérom, ktorý našťastie prežil streľbu a v súčasnosti sa zotavuje v nemocnici. Potvrdil, že Von bol postrelený a neprežil,“ uviedol na twitteri DJ Akademiks.

Posledné, čo rapper pôvodom z Chicaga pridal na svoj instagram, bola informácia, že vo štvrtok večer vystúpi v Atlante v klube Opium. Neskôr sa na sieti tiež objavilo video, ktoré ukazuje priamo streľbu pred klubom.

Známeho rappera (†30) rozštvrtila jeho manželka!

King Von úzko spolupracoval s rapperom Lil Durkom a patril tiež pod jeho label Only the Family. Jeho smrť zasiahla nielen fanúšikov, ale aj iných hudobníkov a slávne osobnosti. „Tento rok je naozaj ťažký. Odpočívaj v pokoji, King Vone. Boh žehnaj jeho rodine, nemôžem tomu uveriť,“ napísal Chance the Rapper.