Popierača Fica skolil covid! Expremiér sa „liečil“ ivermektínom, z dovolenky zmizol na falošný test

2833

Slovenský expremiér Robert Fico sa na zraze opozičnej strany Smer, ktorej predsedá, rozhovoril o zážitkoch z dovolenky v Grécku. Kvôli pozitívnemu testu na covid strávil pobyt v karanténe a z krajiny sa dostal vďaka sfalšovanému výsledku PCR. Na Slovensku medzitým vytopil svojich susedov a zlodeji sa mu po vlámaní do kancelárie ukradli 50-tisíc eur. Políciu incident nenahlásil. Ide o ďalšie zistenie z policajných nahrávok, ktoré otriasli Slovenskom.

Účastníkom zrazu, ktorý sa konal 19. augusta na expremiérovej chate, Fico prezradil, že ho hneď na druhý deň po prílete na grécky ostrov Kréta začalo bolieť na hrudi. Zvyšok dňa strávil v posteli so zvýšenými teplotami, napísal slovenský server Denník Postoj. Situácia vyeskalovala hneď ďalší deň ráno, kedy Fico skolaboval počas raňajok v hoteli. Pomohol mu nemecký kardiológ, ktorý v tom čase sedel pri vedľajšom stole a myslel si, že má expremiér infarkt.

Chcel pán Fico prirovnať demonštrujúcu ulicu ku kriminálnikom?

V nemocnici, do ktorej ho ihneď potom odviezla sanitka, veľmi dlho nepobudol. Hneď ako lekári odhalili koronavírusovú infekciu, bol krátko presunutý na covidovú jednotku. Tam ho dokonca strážila polícia, tú na Ficovu totožnosť upozornil študent lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, ktorý politika spoznal. Fico sa ešte v ten deň v noci rozhodol podpísať revers a nariadenú dvojtýždňovú karanténu stráviť vo svojej hotelovej izbe.

Fico čelí trestnému oznámeniu kvôli výrokom o migrantoch a moslimoch

„11 dní som bol zatvorený v jednej klimatizovanej miestnosti, takto som sa pozeral na more. A po jedenástich dňoch som sfalšoval covidový test, pretože antigénne testy som mal v poriadku. Oni ma ale stále nechceli pustiť, kým som nemal PCR,“ priznal sa na zraze Fico. Obhajoval sa tým, že na termín PCR testovania sa v Grécku čaká „aj dva mesiace“.

Dodal, že počas pobytu v hoteli ho strážila polícia aj lekár, ktorý ho chodil navštevovať každý deň v inú hodinu, aby sa ubezpečil, že Fico zvyšok dňa netrávi vonku.

V tom čase zachvátili Grécko rozsiahle lesné požiare, ktoré expremiérovu návštevu krajiny ešte viac okorenili. „Vonku bolo 47 stupňov. Na Kréte som bol, debil… A každú hodinu nám chodili správy na telefón, že nás asi budú evakuovať kvôli požiarom. Dovolenka ako hovado,“ nadával Fico.

Namiesto režiséra sa z neho vykľul podvodník

 Symptómy  pretrvávajú 

Za sebou má podľa vlastných slov už päť testov vrátane PCR, po chorobe sa ale stále necíti fit. „Necvičím, inak ja cvičím každý deň ako blázon, nezvládnem nič. Jediné, čo ma trápi, je to, že sa nemôžem zbaviť dutín. Inak nemám nič, ani teploty nie, to je všetko v pohode,“ doplnil a dodal, že u neho choroba prebiehala ako klasická chrípka.

Fico dlhodobo kritizuje vakcíny proti koronaviru, keď sa ho teda syn bývalého policajného prezidenta Pavel Gašpar spýtal, či sa nechal naočkovať, odpovedal rýchlo: „Nie, nie, nie. Ale bol som dôsledný.“

Choroba liečil antibiotikami a presláveným antiparazitikom ivermektín, pred ktorým varovalo niekoľko medzinárodných zdravotných organizácií.

„Únava, stále mám plechovú chuť v ústach. Neviem, čo to je,“ pokračoval Fico. „Strašná choroba, strašná. A pritom som nemal ťažký priebeh. Mal som normálnu chrípku.“

Podvodník si doma tlačil falošné šeky za ktoré si kupoval luxusné veci ako Porsche 911 a hodinky Rolex

 Hlásiť krádež  nemá zmysel 

Covidom jeho rozprávanie ale zďaleka nekončilo. V čase, keď bol zatvorený v karanténe v Grécku, mu doma v Bratislave praskla hadička na záchode a vytopil tak niekoľko susedov. V tom istom čase mu neznámi páchatelia vykradli kanceláriu v sídle Smeru, vzali mu 50-tisíc eur a zbierku zlatých mincí. Fico neskôr špekuloval, či nebola krádež krycím manévrom a či zlodeji nepátrali po niečom inom.

Podľahol Covidu! Neočkovanému basketbalistovi Maslíkovi (†32) rozožral pľúca Covid za 3 dni!

„Podľa mňa išli po nejakých papieroch. Ale vzali mi peniaze, vzali mi aj nejaké mince, čo som tam mal, a ďalšie a ďalšie veci. Takže veselé, veselé,“ povedal Fico na zraze Gašparovi. Udalosť sa rozhodol polícii nenahlásiť. „Však čo budem komu hlásiť? Čomu by to pomohlo? Komu budem vysvetľovať, že som mal 50 tisíc v kancelárii, alebo niečo podobné, aký to má význam?“ vysvetlil.

Udalosť by podľa neho akurát ešte skomplikovala jeho už aj tak nahnutý vzťah s políciou, ktorá na expremiéra kvôli jeho predchádzajúcim stretom záujmu zbiera dôkazy a organizuje odpočúvanie. Za vyšetrovanie opozície Fico kritizuje súčasnú vládu, akt nazval „brutálnym zločinom“.