Kňaz na drogy a gay orgie rozfofroval prachy svojich farníkov. Okradol ich o 117 tisíc!

2512

Mladý, vzdelaný a brilantný farár! Tak si farníci pamätajú rímskokatolíckeho kňaza z talianskeho Prata Francesca Spagnesiho. Lenže teraz sa štyridsaťročný farár ocitol v domácom väzení. Kňaz mal totiž údajne z cirkevných fondov a od darov svojich farníkov ukradnúť 117 tisíc eur! Z peňazí potom vraj financoval homosexuálne orgie na večierkoch vo svojom dome a kupoval drogy.

Talianska polícia si prišla pre rímskokatolíckeho kňaza Francesca Spagnesiho, ktorý viedol farnosť v meste Prato. Do hľadáčika polície sa podľa informácií New York Post dostal potom, čo strážcovia zákona dostali tip, že jeho spolubývajúci pašuje drogy z Holandska. Farára podľa informácií denníka il Giornale obvinili za medzinárodný obchod s drogami, podvod a spreneveru. Skončil v domácom väzení a policajti v súčasnosti vypočúvajú viac ako dvesto ľudí, ktorí sa mali zúčastniť jeho okázalých sexuálnych večierkov počas minulých dvoch rokov.

Kňaz spolu so svojím partnerom boli údajne aktívny na online zoznamkách, kde spoznávali nových ľudí, ktoré pozývali k sebe domov a predávali im drogy. Navyše mal okrádať aj cirkev a svoje farníkov! Z ich peňazí, ktoré mali putovať na charitu, údajne odcudzil viac ako 117 tisíc eur. Financie išli údajne hlavne na nákup kokaínu a drogy GBL.

 Vychádzajúca hviezda  cirkvi 

Taliansky denník Corriere della Sera kňaza opisuje ako mladého, vzdelaného a brilantného farára, ktorý mal mať pred sebou skvelú kariéru. Štyridsaťročný Spagnesi pochádza z dobrej rodiny. Rodičia ho spolu s jeho dvoma bratmi vychovávali vo viere a dokonca študoval medicínu, než sa rozhodol, že vstúpi do cirkvi. Na dráhu kňaza sa dal vo svojich dvadsiatich šiestich rokoch. „Vzdelaný. Bol jedným z najuznávanejších kňazov, považovali ho za zázračné dieťa,“ uviedol právnik Febbo pre Corriere della Sera s tým, že mu skvelú budúcnosť pokazila závislosť na kokaíne.

Žiarlivý manžel pred kostolom postrelil kňaza, lebo mal pomer s jeho ženou!

„Už sa nespoznávam. Droga ma prinútila zradiť mojich farníkov, donútila ma klamať, prinútila ma k činu, za ktorý sa hanbím. Teraz som HIV pozitívna. Žiadam o odpustenie,“ uviedol farár s tým, že o tom, že je HIV pozitívny, nepovedal svojím sexuálnym peniazom. Navyše dodal, že chce vrátiť peniaze, ktoré odcudzil.

Bývalý kňaz a mníška Agáta týrali svoje deti! Zväzovali ich a mlátili tĺčikom na mäso

„Začal som brať čas od času drogy pred desiatimi rokmi, keď som sa zamiloval do svojho partnera. Potom som vstúpil do víru drogovej závislosti. Peňazí nebolo nikdy dosť. Tak začalo moje utrpenie a utrpenie ostatných,“ uviedol kňaz. Policajti sa tak v súčasnej chvíli snažia dohľadať všetkých účastníkov večierkov, ktoré Spagnesi usporiadal so svojím priateľom a už by mohli byť tiež nakazení HIV.

Nechutné! Po orálnom sexe, kňaz vypláchol svätenou vodou deväťročnému chlapcovi ústa