Alexis sa začala modelingu venovať už v štrnástich rokoch. Vďaka dokonalým krivkám o ňu bol veľký záujem a dnes fotí pre významné svetové značky a žije si svoj sen.

Na Instagrame ju sledujú milióny ľudí, ktorí sú priamo lační po jej fotografiách v plavkách. A ako sama Alexis hovorí, pracovať na profile je naozaj náročné. Denne musí vyfotiť stovky fotografií, z ktorých vyberie tie najlepšie a tie potom následne upraví tak, aby boli pre fanúšikov zaujímavé.

A aby na fotografiách vyzerala dobre, musí tvrdo drieť. „Každý deň cvičím minimálne hodinu. Aspoň hodina je potreba. Docieliť dokonalej postavy je náročné, cvičím naozaj veľa. Aj niekoľko hodín,“ zverila sa modelka, ktorá si zakladá aj na zdravom jedálničku.

alexis-ren-hot-baby-girl-05    Z neho úplne vypustila bielu múku, biely cukor a tučné veci. Je presvedčená, že tieto potraviny telu škodia. Preto je veľkým odporcom rýchleho občerstvenia.

„Som vďaka strave a pohybe zdravá a to je to najdôležitejšie. Nejde o to, aby človek vyzeral perfektne. Musí sa ale perfektne cítiť a mal energiu,“ dodala.

alexis-ren-hot-baby-girl-02 alexis-ren-hot-baby-girl-03 alexis-ren-hot-baby-girl-04 alexis-ren-hot-baby-girl-07 alexis-ren-hot-baby-girl-08 alexis-ren-hot-baby-girl-06