Slávny Federer lákal filmovú hviezdu De Nira do Švajčiarska! Prečo ho herec odpálkoval?

939

Roger Federer (39) ako ambasádor švajčiarskeho turizmu a s ním na telefóne slávny Robert De Niro (77)? A prečo nie! Tí dvaja si zavolali a klábosili o možnostiach dovolenky v tenistovej krásnej rodnej krajine, než dal herec lákavej ponuke drsne košom.

Zasnežené vrcholky hôr, malebné dedinky, zelenajúce sa údolia, pasúce sa kravy. Kdeže nič z toho Američana nezaujalo, hoci lepšieho sprievodcu by snáď ani nemohol mať.

„Akurát relaxujem na švajčiarskom vidieku, pozri,“ povedal Federer do videohovoru a ukázal De Nirovi panorámu. „Áno, to je dobré. Pre teba. Akurát sa pozerám na film o Švajčiarsku a nepáči sa mi to,“ odvetil znudene dvojnásobný držiteľ filmového Oscara. „Čože?“ Spýtala sa tenisová legenda. „Veď tam nie je žiadna dráma. Ja potrebujem zmätok a nebezpečenstvo. Švajčiarsko je tak perfektné, vy všetci ste tak úžasní. Na to tí s*rem,“ pokračoval rázne De Niro.

Tieto veci si v lietadle rozhodne nikdy nedávajte! Varuje cestujúcich letuška

Márne boli snahy Federera nalákať ho na spoločné lyžovanie a ďalšie aktivity v úchvatnej prírode. „Nie, Roger. Budem k tebe úprimný, toto sa neuskutoční. Zavolaj Hanksa,“ dodal so šibalským úsmevom.